Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12047

Vacature: Exact Consultant voor Geonius in Breda / Utrecht / Geleen

VACATURENR bv-12047 (03-05-2018)


EXACT CONSULTANT

Standplaats Breda / Utrecht / Geleen


Bedrijfsomschrijving
Geonius Groep is met 225 werknemers een toonaangevend interdisciplinair ingenieursbureau met eigen onderzoeks- en meetploegen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige technische dienstverlening voor overheid, bedrijven en particulieren in zowel binnen- als buitenland. De bedrijven binnen de Geonius Groep zijn elk gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. De combinatie van expertise op al deze vakgebieden maakt Geonius uniek in zijn soort en biedt een grote meerwaarde voor onze klanten. Gezamenlijk zijn wij in staat om integrale projecten met ingenieursdiensten op het vlak van infra, milieu, geotechniek, geodesie, ecologie, landschap, archeologie en water zelfstandig uit te voeren. De mensen binnen Geonius gaan respectvol om met mens, dier en milieu en behandelen iedereen gelijkwaardig!

Functieomschrijving
Als Consultant ondersteun je de organisatie zelfstandig of in teamverband. Je gaat in gesprek met de gebruikers en weet de behoeften goed te vertalen naar (technische) oplossingen die naadloos aansluiten op onze bedrijfsprocessen en adviseert hierin. Je implementeert en optimaliseert deze processen binnen Exact Globe en Exact Synergy. Je bouwt user interfaces en rapportages en bouwt aan systemen die voldoen aan onze AO/IC. Daarnaast test en audit je administratieve processen en systemen. Ook het geven van trainingen en instructies aan de medewerkers binnen de organisatie aangaande het gebruik van Exact Globe en Synergy behoort tot de functie.

Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van en ervaring met Exact Synergy en Exact Globe software;
  • Je hebt affiniteit met het optimaliseren van bedrijfsprocessen;
  • Kennis van en ervaring SQL server en het schrijven van query’s en scripts;
  • Kennis van Synergy Add-Ons (zoals; Trigger en Validation Manager, Solution Builder, Scansys, ERP, Event Manager, etc) zijn een pre
  • (Basis)kennis van financiële processen is een pre
  • Je bent analytisch, beschikt over conceptueel denkvermogen en gaat gestructureerd en planmatig te werk
  • Oplossingsgericht, resultaatgericht, klantvriendelijk en een flexibele en kritische instelling;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;

Arbeidsvoorwaarden
Je bent werkzaam binnen een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur en een optimale werksfeer. Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert. Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen, studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.

Het betreft een fulltime functie (40 uur), parttime is bespreekbaar. Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Reageren?
Ben jij degene die wij zoeken en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 31 mei naar personeelszaken@geonius.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sjoerd Lamens via s.lamens@geonius.nl of met Marcel Blösser via m.blosser@geonius.nl. Beide ook bereikbaar via het telefoonnummer 088-1300600.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  personeelszaken@geonius.nl
Meer info  Geonius.nl