Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11752

Vacature: Professional Sociaal Domein voor SozaStar in Noord-Brabant / Gelderland

VACATURENR bv-11752 (22-01-2018)


VOOR ALLE PROFESSIONALS BINNEN HET SOCIAAL DOMEIN, SOZASTAR HEEFT DÉ VACATURE VOOR JOU…


Of je nu werkzaam bent binnen een uitvoerende functie binnen de WMO of participatiewet of op beleidsmatig niveau, dat maakt ons niets uit.
Belangrijk is dat jij je werk doet met passie en houdt van afwisseling. Je vindt het leuk om ons visitekaartje te zijn en steeds weer een nieuwe uitdaging te hebben op een nieuwe werkplek. De ene keer spring je bij als er te veel werk ligt bij een gemeente, dan weer voer je een afgebakend extra project uit en op een andere plek werk je gewoon met jouw collega’s mee.

Ondanks dat je van vrijheid en afwisseling houdt, vind je het wel prettig om zekerheid te hebben. Daarom bieden wij jou een contract met een goed salaris. Je kunt in aanmerking komen voor een leaseauto met tankpas, die je zeker zonder problemen naar jouw werkplek brengt. Je werkt binnen een straal van circa 75 km van huis, zodat je ook uitgerust aan de slag kunt gaan.
Het navigatiesysteem dat je krijgt, zorgt ervoor dat je relaxed op jouw werkplek aankomt.

Jij bent belangrijk voor ons. Als professional sociaal domein ben jij het gezicht van SozaStar bij onze klanten. Goede mensen moeten gekoesterd worden. Dat betekent dat je persoonlijke aandacht krijgt en dat wij klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Samen kijken we naar jouw ontwikkeling. Het betekent ook dat wij jou faciliteren; Je krijgt daarom een Ipad en Iphone met een onbeperkt abonnement ter beschikking.

Je werkt hard en geeft alles op jouw werkplek. Dan heb je een goede balans nodig tussen werk en privé. Daarom heb je als professional sociaal domein bij SozaStar een 36-urige werkweek met 30 verlofdagen. Dat is maar liefst 240 uur, dus meer dan 6,5 week verlof per jaar.

Wat verwachten wij van jou?
SozaStar worden is niet voor iedereen. Er wordt veel van je verwacht als professional sociaal domein:
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een functie bij de gemeente
 • Je doet jouw werk met plezier en overtuiging
 • Je legt makkelijk nieuwe contacten
 • Klantgericht denken gaat bij jou vanzelf
 • Je bent een prettige collega en goede werknemer
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
 • En bent in het bezit van een rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden
 • Je krijgt een goed salaris
 • Je start meteen met een contract voor bepaalde tijd of onbepaald tijd
 • Vanaf de eerste werkdag kun je in aanmerking komen voor een milieuvriendelijke leaseauto met zomer- en winterbanden en een navigatiesysteem
 • Je hebt op jaarbasis 240 uur verlof bij een werkweek van 36 uur
 • Je krijgt een Iphone van de zaak met een onbeperkt abonnement en je krijgt de beschikking over een Ipad

Over SozaStar
We zijn een advies- en detacheringsbureau, maar wel anders. Onze missie is om regionaal, duurzaam, maatschappelijk, professioneel en menselijk te ondernemen. Je gaat werken in een klein bedrijf, waar wij jou kennen en aandacht voor je hebben. Je bent geen nummertje, maar je bent belangrijk. Wij zijn van mening dat werken leuk moet zijn en wij zorgen er dan ook graag voor dat jij met plezier werkt en dit uitdraagt naar onze klanten.

Standplaats
Je werkt als professional sociaal domein op locatie bij onze klanten in Noord-Brabant of Gelderland.

Aantal uren
Je kunt zowel fulltime als parttime (min. 28 u.p.w.) aan de slag bij SozaStar.

Sollicitatieprocedure
Je stuurt jouw sollicitatie naar info@sozastar.nl. Als je voldoet aan de gestelde eisen, dan gaan wij een eerste gesprek met jou aan. Voelt dat voor jou en ons goed, dan volgt een tweede gesprek met onze directeuren. Een aanbieding krijg je in of na het tweede gesprek. Heb je vragen? Dan neem contact op met Samantha von Zengen (samantha@sozastar.nl | 06 51 66 98 13).

Geloof jij ook dat het anders kan en moet? Reageer dan snel!

E-mail  info@sozastar.nl
Meer info  www.sozastrar.nl