Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11744

Vacature: Relatiebeheerder Particulier voor Zuiderhuis in Weert

VACATURENR bv-11744 (17-01-2018)

RELATIEBEHEERDER PARTICULIER

Fulltime 40 uur per week

Bij Zuiderhuis zien we financiële dienstverlening als vakwerk. We trekken daarom veel tijd uit voor een goed gesprek om specifieke wensen van de klant te inventariseren. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold over alle relevante aspecten van financiële dienstverlening. We zijn een transparante organisatie. Door onze langdurige ervaring weten wij als geen ander wat er in de regio speelt, of het nu gaat om verzekeringen, bankzaken of hypotheken.

Functie
Als relatiebeheerder particulier werk je zelfstandig binnen een enthousiast team ter ondersteuning van de financieel adviseurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klantvragen en verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van commerciële verzoeken, direct van klanten en via onze financiële adviseurs op het gebied van o.a. schadeverzekeringen. Het beheren en uitbouwen van de toegewezen regionale verzekeringsportefeuille samen met de adviseur is een van de verantwoordelijkheden. Dit doe je door het zorgvuldig doorlopen van het adviesproces en het geven van een deugdelijk en op maatadvies aan de particuliere klant.

Tot de taken en verantwoordelijkheden behoren:
  • het begeleiden en bemiddelen van aanvragen op het gebied van o.a. schadeverzekeringen;
  • contacten onderhouden met verzekeringsmaatschappijen en andere relevante marktpartijen;
  • ondersteunen van de financieel adviseurs;
  • afspraken maken, voortgang bewaken van dossiers, vertalen van advies in een offerte;
  • uitvoeren en verantwoordelijk zijn voor, alle voorkomende commerciële administratieve werkzaamheden;
  • ondersteunen, beheren en uitbreiden van de portefeuille a.d.h.v. een accountplan.

Wat wij vragen?
Een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring in een commerciële binnendienst functie.
Je bent in het bezit van de Wft modules zorg, schade particulier. Wft vermogen en/of Wft inkomen is een pré. Competenties die goed op jou van toepassing zijn: accuraat, klantgericht, representatief, communicatief vaardig en cijfermatig onderlegd. Daarnaast ben je, flexibel, dienstverlenend en krijg je er energie van om samen met je collega’s te zorgen voor het behalen van doelstellingen. De standplaats voor deze functie is Weert.

Interesse?
Stuur dan je CV inclusief motivatie naar de afdeling HR t.a.v. Bas van Beek, hr@voergroepzuid.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Rob Derks, manager financieel advies particulier, tel. 06-42592514.

Informatie over ons bedrijf vind je op www.zuiderhuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  hr@voergroepzuid.nl
Meer info  www.zuiderhuis.nl